Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


jueves, 26 de julio de 2012

Xiscaaaaaaaaaaaaaa!!!

Molteeeeeees Felicitaaaaaaaaaaaaaaaats!!! :) :) 

Òbviament no em podia perdre aquesta oportunitat per felicitar-te!! a través d'això tan currat que està muntant la Marta!
Xiscaaaa que t'he de dir... ens posarem una miqueta en plan sentimentals! venga va! jejeje realment ets una persona que marques, que se't recorda i que se t'estima! i molt! sempre has estat allí pel que sigui! me'n recordo perfectament en aquella època per allà el 2010, abans de venir-me cap a Alemanya, on jo no tenia els ànims molt alts i tu sempre vas estar allí per veure'ns, xerrar i riure una estona :). Últimament per la distancia i tal no ens veiem gaire, però sé que les coses no canvien i que per molt de temps que faci que no ens veiem seguirem estan pel que faci falta! proba d'això va ser el finde de la boda del Felix, va semblar com si el temps no hagués passat! va estar genial! :) Xisca no canviïs mai!! ets geniaaaaal! ah! y por supuesto una gran compi de baile!! jejej ;)
Bueno ja prou de sentimentalisme! ;) passau molt bé i disfruta del teu dia! no sé quan es que marxes a Sant Francisco però no crec que ens veiem abans!! Disfruta tb molt per allí que t'ho mereixes!!

Per cert! aquí va una fotillo de fa un temps!! bastant bona!! jejejeje

1 petóóóó gegaaaaaaaant!!! :) :)





No hay comentarios:

Publicar un comentario