Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


martes, 24 de julio de 2012

Bonica, preciosa meva! 
Ja han passat tres anyets des de que ens vam conèixer?... Encara recordo els primers dies...

A través del ball (tant important per nosaltres) vam tenir la sort de trobar-nos. Tampoc va ser casual, ràpidament ens vàrem adonar que ja feia molt de temps que ens coneixíem, i per fi, la vida ens donava l'oportunitat de creuar-nos en aquest camí tan màgic!

Enteníem per què ens havíem trobat, i no podiem parar de compartir moments, històries, gestos, alegries, tristeses... però sempre d'una manera molt especial i que en poques persones pots trobar. És per això que t'agraeixo de tot cor, que m'hagis cedit un trosset de tú. Un trosset de tú, que encara que sembli petit, està ple de sorpreses: una alegria preciosa, un saber estar, una tendresa, una comprensió, una empatia, un optimisme excel.lent, una intel.ligència sana, una generositat infinita... tantes coses! M'has ensenyat un tros més del camí, m'has ajudat a créixer i m'has fet somriure tantes vegades.... 

T'ESTIMO MOLTÍSSIM!








No hay comentarios:

Publicar un comentario