Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


domingo, 29 de julio de 2012

Feliiiiz feliz en tu díaaa!!!

Xiscaaa!!

has visto qué sorpresón tienes montado?? bueno lo primero de todo MuXiSiMaS FeLiCiDaDeSSSSSs!!! espero que pases un día increíble, que no lo dudo, y que tus 27 sean iguales o mejores que los 26 que dejas..

pienso a veces que qué guay sería poder estar siempre cerca para celebrar estas cosillas que hacen ilusión y requieren de una buena compañía.....

en mi caso hace ya un tiempo que no es posible, pero no pasa nada, no es algo que me preocupe, sé que cuando volvemos a vernos está mu guay! los sentimientos permanecen en el tiempo y las ganas de ponernos al día y contarnos cómo van las cosas, qué planes tenernos, darnos ánimos (aunque te parezca mentira, las veces que he hablado contigo de lo que estoy haciendo ahora son poquitas, pero tu experiencia y sobre todo tus ánimos y energías borran por completo mis preocupaciones..), reírnos, fiestear, planear...eso nunca cambia!! y mola mucho!!

por eso quiero desearte lo mejor, te lo mereces, ójala una parte de esos buenos deseos podamos compartirlos juntas, como te digo, creo que merece la pena esperar para luego disfrutar tanto el momento...


un besazo enorme, sé muy feliz!!!

¡¡no me olvido de ti!!

Muaaaaaaaaaaaaaaaa

No hay comentarios:

Publicar un comentario