Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


martes, 31 de julio de 2012

MOLTS D'ANYS SURIII!!!

Observala amb més atenció. Creua el carrer d'una gran ciutat carregant carpetes, ordinador i bossa de mà. O camina per un camí tot ple de pols transportant una senalla damunt del cap. O torna després de treballar els camps. Tot sempre amb el cap alt i un somriure esplendorós. El seu creixement i el seu potencial diexa un aura d'alegria i optimisme per allà on passa, a la gent amb qui potser només comparteix uns instants de la seva vida: no deixa ningú indiferent. Valora la llibertat més que la conformitat.
Això només son exemple del dia a dia de moltes dones del món que com tu, cada una a la seva manera han decidit emprendre un viatge que va més enllà de lo físic i mental. T'has llençat al món i l'has conquerit. I tothom que te coneix capta aquesta energia que transmet's. És un honor i un privilegi tenir sa teva amistat!! Ets brutal Suri!!

No canvïs mai!!

Molts d'anys wapisssimaa!!

Una aferrada desde sa teva petita Mallorca!!!

Marga Bonet

No hay comentarios:

Publicar un comentario