Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


jueves, 26 de julio de 2012



Xisca!
Moltes felicititats guapa!! quan anys ja han passat de les classes a la uni i el bar de Farmacia!!
Coneixo poques noies que tinguin tanta vitalitat com tu, deus portar un carregador de piles humanes amagat per algun lloc, perquè no se t'acava mai l'energia!! :)
Tens moltes qualitats que no cabrien en aquest bloc, i que segurament ja les saps... com per exemple que ets una persona entregada als altres i que mai té un NO per resposta. De totes maneres, quan penso en tu, penso amb la "Xisca Somrient", una Xisca amb uns cabells rinxolats que deixen a la vista de tothom aquesta rialleta. Una rialla que provoca un somriure de complicitat a la persona que estigui al teu costat.
Espero i desitjo que encara que passin els anys aquesta característica que em ve al cap quan penso en tu no la perdis mai, perquè fa que la gent del teu costat sigui feliç quan està amb tu.
Un petonet ben gran guapa i bufa ben fort les espelmes que s'han de complir tots els desigs que demanis perquè t'ho mereixes!!!
                           Blanca :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario