Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


jueves, 12 de julio de 2012

MOLTS D?ANYS BITXO!!! :*

ola bitxito! esper que estiguis pasant un dia maravellos! ma costat molt agontar el secret... pero be... crec que ho he aconseguit i no tas enterat de gaire...
mai e sabut expresar correctament els meus pensaments, els meus sentiments... (nose si ten has adonat, ara ja ho saps... :P) perdo... abans de començar magradaria donarte els molts d'anys amb una cansoneta que he escoltat... me dona molt bon rollo i la lletra magrada molt...


podria posar mil cançons que me fan pensar amb tu... han estat mil histories en molt poc temps... com va dir na Marta un cop... l'huraca Xisca ha arribat!! ejjeje... i vaja si ha arribat... ma fet sentir viu... el mes afortunat del mon... i si aixo es un huraca... esper que mai arribi sa calma... xk ara ja nose viure sense aquesta tormenta...
mai havia conegut algu tan magic... amb tanta força... amb tantes ganes de viure...
No canviis mai... i grasis... grasis x tots aquests moments que hem compartit... tant bons com dolents... disfruta del teu dia... que tornes vea!!!!

:* x infinit + infinit +infinit +infinit


 

Testim videta!

1 comentario:

  1. Xisqueta meva,

    Es molt difícil per mi expressar-te tots els pensaments, emocions i sentiments que se'm vénen al cap quan te cuelas en mi memoria emotiva...ets una persona molt imprescindible en la vida de tots nosaltres que tenim el gust de conèixer-te, jo et vaig veure fa 4 anys i vaig començar a estimar-te al moment 0. Crec que una amistat com la nostre traspassa fronteres, distancies, que dues persones que se estimen sempre trobaran la forma d'estar juntes...en aquest moment cauen dues llàgrimes... Ets una amistat sincera, fàcil de admirar i d’estimar,intel•ligent, creativa, confident, energètica, feliç. Soc molt afortunat de conèixer-te en profunditat i de haver compartit un trosset de nostres vides. En quatre ratlles, sempre queden coses pendents per dir-te, però moltes ja te les he dit en viu i no em cansaré de dir-te que t'estimo amiga meva.

    Hi ha moltes cançons que em recorden a tu, però he escollit dues que no poden faltar en la nostra història, la de Xisca i Dario. Molts petonets Xisqueta meva...

    "Hay hombres que luchan un día
    y son buenos,
    hay otros que luchan un año
    y son mejores,
    hay quienes luchan muchos años
    y son muy buenos,
    pero hay los que luchan toda la vida,
    esos son los imprescindibles"
    Bertolt Brecht

    te quiero mucho bonita!!! Eres luz, alma y vida.

    http://www.youtube.com/watch?v=nZncEuVHqrE&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=YUWyUE6kqoU

    ResponderEliminar