Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


viernes, 27 de julio de 2012

¡¡¡¡¡¡Muchas Felicidades Xisca!!!!!!

Ha llegado el gran día de tus 27, y no se me ocurre mejor ocasión para decirte esas cosas que casi nunca digo o que me cuesta tanto decir.

Así que me he puesto a pensar en la relación que tenemos tú y yo...quizá no sabría cómo definirla, pero lo que sí sé es que hemos compartidos momentos bastante personales. Y creo que es porque eres una de esas personas que inspiras confianza, contigo las cosas siempre son fáciles, independientemente de que tengamos o hayamos tenido más o menos trato, contigo siempre encuentro un momento cómplice, y eso me pasa con pocas personas. Gracias por esto!!

Recuerdo, como si fuera ayer, el primer día que nos conocimos hace ya unos años en clase de Swing!!!Yo acababa de llegar a Barcelona y me acogisteis con los brazos abiertos, con esas cenas en el japo de Portal del Angel y las birrillas...después vendrían las fiestas (temáticas por supuesto) y muchos momentos más, y entre tanto me fuí dando cuenta de que me resultaba sencillo compartir contigo mis pensamientos y sensaciones aunque fuese y siga siendo en momentos puntuales, ya sabes, tengo tendencia a desaparecer y a aparecer de la manera más inesperada!!

Lo que quiero decirte, en definitiva, es que aunque la nuestra sea una amistad "intermitente" considero que eres una persona con duende y de las que merece mucho la pena conocer, pero lo que sobre todo quiero decirte en el día de hoy es que estoy muy contenta de poder formar parte de este regalo, tu regalo y por supuesto...

¡¡¡MUY FELIZ CUMPLEAÑOS!!! 

Un beso grande

Clara :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario