Diuen que una de les coses més meravelloses de la vida és trobar una persona amb qui tinguis una afinitat quasi completa, amb qui t'entenguis d'una manera quasi superposable, sense judicis ni prejudicis. Nosaltres, i segurament molts de vosaltres, hem trobat aquesta amistat perfecta amb la meravellosa persona que és la Xisca.

Xiscu, Xisca, Xis, Francisca, Francisqueta, Franchesca, Xiscote, mil noms per algú amb mil facetes: la Xisca de festa, la Xisca de confidències, divertida, boja i alhora absolutament sensata, una gran professional i excel·lent amiga, la millor companya del viatge que és la vida. Com moltes vegades ens dit ella, el major èxit de la seva vida és invisible i alhora sòlid i tangible, són les persones que la rodegen i l'estima mútua que es transmeten.

Després de tots aquests anys compartint moments amb ella, podríem dedicar milers i milers de paraules per donar-vos motius per escriure-li, però no crec que sigui necessari. Ens agradaria, doncs, que féssim tots servir aquest blog per fer-li arribar a la Xisca, el dia 1 d'Agost, dia del seu aniversari, una mostra en quatre ratlles del que significa per a tots nosaltres haver tingut el plaer d'haver-la conegut.

Sentiu-vos, doncs, còmodes i compartiu unes línies, un vídeo, una foto o el que volgueu per fer-li arribar aquest regal a la Xisca, perquè encara que alguns de nosaltres estarem lluny, pugui tenir un trocet de cadascú el dia que fa 27 anys.

Xisqueta, t'estimem


Gràcies per la vostra complicitat


miércoles, 21 de noviembre de 2012

If you are going to San Francisco



Hola Xisca!!! Som els teus compis!
Què tal per SF? Genial segur, no pot ser d'una altra manera :)
Ens hem caigut de la parra molt tard, ja saps com anem sempre per aquí, com uns "locus". Però això no vol dir que no pensem cada dia una mica en tu. 
Tal com diu la foto l'amistat no te a veure amb el temps que fa que coneixes a una persona. Tu vas arribar a les nostres vides, t'hi has quedat i no te pinta de que hagis de marxar. 
Thank God! 

Uns missatgets de "best wishes" dels teus companys: 

Quina alegria saber que ets allà i tens l'oportunitat de fer tantes coses...
Estic segura que t'agradarà molt el nostre regalet i que l'aprofitaràs molt bé ;)
Gaudeix de l'oci... i també dels estudis, jiji.Una abraçada ben forta des de la UCT!!
Marcela


Per a la xiqueta més molona, bona companya de feina i de cotxe y amb la parella i familia més guays ( de Corella, es clar!).
Es nota que falta el foradet que has deixat al despatx, al seient del cotxe i als notres cors.
Aish, que ens posem tontetes…
Estém contents per tú i amb enveja sana. 
Mols petonets. T’estimo.
JAnna.



Xisca, has deixat aquí un buit: el despatx és molt gran i s'està una mica aborrit tota sola! Que et vagi molt bé però sobretot que t'ho passis moolt bé. Molta sort. Petonets! 
Montse



Xisca, una abraçada ben forta des de l’ICO... et trobem a faltar molt i estem tristos... però la il•lusió amb que vas explicant coses ens fan veure que val molt la pena els petits sacrificis que fas i que fem, i que això de SF serà una super-experiència!  El terrabastall el tindran allí quan hagis de tornar cap a casa!! Treballa, balla, comparteix, disfruta, aprèn,,,, no deixis que se t’escapi res d’aquests mesos,,, i després ens ho hauràs d’explicar!
Esteve



Guapa!! Si a partir d'ara sento a parlar de terratrèmols a San Francisco sabré que no son moviments sísmics.... és la Xisca que no para quieta!! 
Passa-ho genial i ves informant. Petonassos!!!
Esther

I és obvi però no pot faltar: 



Fins aviat!!!!

p.d: mira el teu e-mail de l'ICO, tens un regalet!!!!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario